keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Suosikit pitävät pintansa

Sini Sabotage jatkaa biisiykkösenä ja kuudennella viikollaan se ylitti jo miljoonan striimin rajan.  Daft Punk jatkaa puolestaan albumien kärjessä ja sai ykkössijan neljässä uudessa maassa, jotka ovat Singapore, Viro, Latvia ja Liettua.  Eli nyt on 27 kärkipallia vallattuna, enää neljä haastetta jäljellä.  Daft Punkin Get Luckyn sinkkuversio pysyi sijalla 2 ja kaikki 13 albumiraitaa kipusivat biisilistalla ylöspäin. 

Cheekin ja Jukka Pojan kesäkumibiisi Jossu aloittaa heti TOP10:ssä, sija on 6 tai 8 riippuen siitä kumpaa listaa seuraa.  Lisäksi biisi on uudelleen Viral 50 -listaksi nimetyn listan ykkösenä eli sitä on jaettu sosiaalisessa mediassa aivan älyttömän paljon.  Ykköseksi päässyttä jaetaan tietty aina paljon, mutta kun ottaa huomioon, että kyseisestä listasta on haluttu tehdä bubbling under lista suhteutamalla jakoja toteutuneisiin striimimääriin, niin temppu on melkoinen.  Toisaalta Cheekin suhteen on koviin suorituksiin totuttu; Sokka Irti -albumi on ollut listalla nyt 59 viikkoa ja kaikki TOP10:ssä.

Muita listauutuuksia tarjoavat Major Lazer (79), 2Chainz (84), Robin Thicke (92), Jennifer Lopez (94) ja Jutty Ranx (100). 

Albumien puolella Elokuu-Pöytä on katettu aloittaa sijalla 16.  Vain yhtä pykälää heikommin kuin Hääväki saapuu -debyytti vuosi sitten.  Se ylsi lopulta sijalle 3 ja vietti peräti 17 viikkoa TOP10:ssä.  Tuon albumin isoin hitti Soutaa huopaa oli Spotify-ykkönen.  


Timi Lexikon-Sinä, minä ja musa aloittaa myös komeasti TOP20:n joukossa sijoituksen ollessa 18.  Albumin eka sinkku Moon kuu ei vielä listalle yltänyt, Tää kesä roikkui mukana koko viime kesän (12 viikkoa) ja Perhosefekti ylsi jo TOP20:een.  Olisikohan Siivet auki se seuraava hitti, ainakin se on Viral listalla jo sijalla 5.


Muita albumiuutuuksia tuovat mukaan The National (27),  Alice in Chains (58), Fast & Furious 6 soundtrack (68) ja Stella (96).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti