tiistai 11. kesäkuuta 2013

Jossulla on voimaa

Muutama viikko sitten Sini Sabotage ylitti viikon striimeissä 200000:n rajan ja nyt Cheekin Jossu sai jo luvun 302827.  Saa nähdä miten pian seuraava satatonniraja rikkoontuu, tuskin kuitenkaan vielä tänä kesänä.   Seitsemän viikkoa on julkaistu TOP50:n striimausmääriä ja niiden perusteella tälläkin viikolla muutama biisi yltää miljonäärisarjaan; Daft Punk-Get Lucky, Macklemore & Ryan Lewis-Can't Hold Us sekä Tuomas Kauhanen-Enkeli. 

Viikon kovimman uutuuden tarjoaa Majuri-Tyytyväinen, joka aloittaa sijalta 44 (tai 43 mikäli seuraa
TOP100 listaa).  Majurin eka hitti Kato ny äijää oli parhaimmillaan sijalla 44, mutta nyt Pate Mustajärven avulla mahdollisuudet ovat korkeammalla.

Viikon muut uutuudet ovat Timi Lexikon-Perhosefekti (albumiversio) sijalla 92 ja pari vuotta sitten Mogausmehulla tutuksi tullut Spekti-Teen mitä haluun (100).  Lisäksi Mikael Gabrielin Päästä mut pois nousee takaisin listalle, mutta tällä kertaa albumilta kuunneltuna.  Ensi viikolla voi ainakin Viral 50 -listan perusteella olettaa Jukka Pojan ja Kuningasidean uutuuksien nousevan listalle.

Albumien puolella uutuuksia on paremmissa asemissa.  Erin-Sä osaat! yltää uutuuksista korkeimmalle sijan ollessa 22 eli pari pykälää ylempänä kuin Queens of the Stone Age-...Like Clockwork.  Eikä kovinkaan paljoa heikommin pärjää Inna-Party Never Ends (30) tai Children of Bodom-Halo of Blood (43).  Mielenkiintoista nähdä miten Erin-Children of Bodom kamppailu käyttäytyy virallisella albumilistalla. 

Uutuuksien lisäksi syytä mainita yksi albumien re-entryistä. Juju-Mustavalkoista palaa takaisin listalle sijalle 96 ja sillä on nyt listaviikkoja kasassa 100; hatunnoston arvoinen suoritus.




3 kommenttia:

  1. Aika hyvä määrä Jossulla, kun tuolla pääsisi UK:ssakin top 10, eikä jenkeissäkään ykkösen latausmäärä ole kuin noin nelinkertainen.

    VastaaPoista
  2. Erinin albumi on Sä osaat!, ei Sä meet!

    VastaaPoista
  3. Molemmat Anonyymit ovat erittäin oikeassa. Erin oli tyhmä lapsus, jonka korjasin.
    Jossun 302tuhatta on tosiaan melkoisen mieletön. Sillä olisi Tanskassakin ykkösenä ja Tanska on ISO spotify-maa.

    VastaaPoista