tiistai 27. syyskuuta 2011

Poikkeuksellista

Uusi lista on erittäin poikkeuksellinen.
En olisi osannut ennakoida, että Pitbull nousee takaisin ykköseksi.  Yksi syy Maroon vitosen hyytymiseen lienee se, että sinkku on Spotifyssä kolmeen kertaan, uusi M5 albumi kahteen kertaan ja lisäksi vielä pari remixiä.  Niinpä kuunteluista osa menee "väärälle versiolle" huolimattoman levy-yhtiön takia ja tiukassa kärkitaistossa se riittänee.

Uutuuksia listalle ylsi vain 3 kpl, mutta lisäksi peräti 5 re-entryä (Hurts, Jare & VilleGalle, Veronica Maggio, Lady Gaga, Mohombi).  Listalta pudonneista peräti 5 oli viime viikon uutuuksia.   Näihin erittäin poikkeuksillisiin liikkeisiin on ainakin yksi looginen syy.  Viime viikon listan esillepanossa oli Spotifylla suuria vaikeuksia ja ainakin minulla kuutena päivänä seitsemästä oli näkyvillä edellisen viikon lista.  Näin ollen viikon uutuudet eivät saaneet listanäkyvyyttä eivätkä sitä ylimääräistä kipinää, jonka listasija yleensä tuo. Lähiviikot näyttävät jäikö esim. Kelly Clarkson, Oleg ja Inna yhden viikon vierailijoiksi.

Uutuuksista korkeimmalle kohoaa LMFAO:n "Sexy And I Know It" ja se näyttäytyy nyt sijalla 43.  Samalla kombon "Party Rock Anthem" nousee takaisin TOP 10:een.

Sijalla 89 on Foster the People - Pumped Up Kicks.  Biisi on tällä hetkellä Spottarilistoilla muissakin maissa hyvissä asemissa; USA-nr.1, UK-nr.7 jne.

Kolmas uutuus on vähän metallisempaa; Opeth - The Devil's Orchard 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti