keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Tanssi jos osaat

Viikon korkein uutuus on Christina Perrin "Jar of Hearts" sijalla 68.  Biisin jenkkimenestys lähti So You Think You Can Dance -sarjasta, mutta biisin Suomeen rantautumisessa on kestänyt melkoisesti aikaa.  Vahvoja, asenteella tehtyjä balladeja tarvitaan aina ja ainakin Radio Nova on varmasti innoissaan.  Nuorelle naiselle on helppo povata meilläkin isoa menestystä.

Viikon toiseksi korkein uutuus on trance-vaikutteinen dancebiisi Englannista. Examplen "Changed the Way You Kiss Me" ehti kesällä Englannin ykköseksikin eikä varmasti jää viimeiseksi menestykseksi Ministry of Sound -levymerkille.


Viikon muut listauutuudet ovat pari raitaa David Guettalta sekä Ruotsin spottariykkönen; Den Svenska Björnstammen.

Muutama biisi ottaa isot harppaukset listan puolivälin yläpuolelle; oletetusti Chisun Sabotage oli kovin nousija kivutessaan 47 sijaa ylöspäin, Skrillexin First of the Year nousi 30 pykälää ja Alexandra Stanin Get Back 22. Alempana Chris Brownin ja Benny Benassin yhteistyö Beautiful People nousi myös huimat 37 sijaa.

Maroon 5 nousi TOP 3:een kuten ennakoin ja ensi viikolla haastaa jo tosissaan kärjen Pitbullin. Radioissa Maroon 5 on toiminut toistaiseksi paremmin, mutta Spottarissa Pitbull.  Miten ylös Chisu kohoaa kolmannella viikollaan ?   Entä uutuuksista esim. Lauri Tähkä tai Lassi Valtonen ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti