lauantai 24. syyskuuta 2011

Soita Mulle

 Heti kun ääneen valitin listojen päivityksistä, niin ne ilmaantuivat Suomen osalta näkyville.  Viikko toi listalle 9 uutuutta, joista 4 tuli Reginan tuoreelta ”Soita mulle” –albumilta.  Avausraita "Unessa" sijalle 63, toinen raita sijalle 66, kolmas sijalle 75 ja neljas aiemmin sinkkunakin julkaistu ”Jos et sä soita” sijalle 86.  Näyttää, että albumia on alettu kuuntelemaan, mutta vähän kerrallaan lopetettu kesken ja albumin viides biisi ei listalle enää yltänytkään.  Hyvä saavutus joka tapauksessa saada 4 biisiä mukaan. 

Viikon korkein uutuus on tavallaan David Guettan ”Night of Your Life” sijalla 56.  Tavallaan siksi, että sama biisi myös romahti listalla sijalta 28 sijalle 89.  Putoava oli sinkkuversio, jonka soitot on käännetty keskellä viikkoa linkkautumaan albumiin.  Oletettavissa on ensi viikolla hirmuloikka ylöspäin soittojen keskittyessä yhteen versioon.

Sijalle 76 nousee ensimmäinen American Idols voittaja Kelly Clarkson tulevan albumin ekalla makupalalla ”Mr. Know It All”.  Kelly voitti kisan vuonna 2002 ja hänen neljää albumiaan on myyty maailmalla yli 20 miljoonaa. Hänen albumit ovat kaikki olleet isoja menestyksiä, heikoimpana vuoden 2007 ”My December”.  Miksi kesällä julkaisu levy oli nimeltään joulukuu ja miksi joulukuu niminen levy ei ole joululevy. Esim. Wikipedian mukaan levy-yhtiö olisi halunnutkin hyllyttää koko levyn, mutta Kelly sai pidettyä päänsä.

Oleg ”Elektropop” nousee uutena sijalle 80.  Biisi kuultiin syyskuun alussa Ruotsin Idols ohjelmassa ja se nousi saman tien kotimaassaan listakolmoseksi sekä sinkkulistalla, että Spotify –listalla. Muistan kyllä jostain lukeneeni, että Ruotsissa Spotify-streamit ovat jo mukana jollain kertoimella sinkkulistaa kasatessa.  Jälkijunassa Suomikin tulee perässä.

Sijalle 88 nousee Cobra Starshipin ”You Make Me Feel...”Kyseessä on sekoitus synapoppia alternative dance kulmalla. Jos esim. Mew kiinnostaa, niin kannattaa tutustua.

Viimeinen uutuus-sija menee Romaniaan ja se on sijalla 99 oleva Inna.  Club Rocker –biisillä vieraille Flo Rida ja biisissä on aineksia nousta isoksi club-hitiksi. Niitähän Inna on ehtinyt jo jokusen tahkoa; Hot, Deja Vu, Amazing, Sun Is Up....

Vakuuttavimmat nousut listalla tekivät:
 7 (14)  Alexandra Stan - Get Back (asap)
19 (33) Christina Perri - Jar of Hearts
48 (87) Haloo Helsinki! - Kuule minua
51 (81) Lassi Valtonen - Vanhanaikainen
60 (83) David Guetta & Usher - Without You
68 (99) Samuli Edelmann - Ei mitään hätää


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti