tiistai 13. syyskuuta 2011

Vanhanaikainen

Maroon 5 / Christina Aguilera yhteistyö "Moves Like Jagger" nousi Pitbullin ohi Spotifyn ykköseksi.  Pitbull jäi vielä kärkipaikalle albumien puolella, mutta ero David Guettaan ei voi siellä olla iso. TOP 10 ei saanut yhtään uutuutta, mutta sen sisällä Chisu nousi Sabotagellaan 4 pykälää sijalle 6.  En usko sen kuitenkaan yltävän ainakaan vielä ensi viikolla Maroonin streamausmääriin.  TOP 10:n alapuolella Alexandra Stanin "Get Back (Asap)" nousee sijalta 30 sijalle 14 eli ensi viikolla se noussee TOP 10:een. Alexandran edellinen (Mr. Saxobeat) vietti TOP 10:ssä peräti 16 viikkoa.


Uutuuksia listalle nousi 6 kpl, niistä korkeimpana Flo Rida "Good Feeling" sijalla 49.  Biisissä on komeasti hyödynnetty vanhaa Etta James klassikkoa "Something's Got a Hold on Me" ja toimiihan se.
Viikon toiseksi korkeimmalle noussut uutuus on Lassi Valtosen "Vanhanaikainen".  Kyseessä on kevään Idols-kierroksen ensimmäinen Spotify hitti.  Kisan ykkönen, Martti Saarinen ei ainakaan toistaiseksi ole vielä Spotifyn listalle noussut vaikka radioissa kuullostaa jo toimivan.  Mutta kävikö Lauri Tähkälle vanhanaikaiset.  Hänhän erkaantui vanhasta yhtyeestään ja ensimmäinen soolosinkku ei ainakaan vielä listalle noussut.  Olisiko ollut parempi pitää bändi kasassa ja biisintekijät lähellä ?

Viikon muita uutuuksia listalla on Haloo Helsingin uusi sinkkulohkaisu "Kuule minua", jälleen yksi David Guetta, tällä kertaa yhdessä Usherin kanssa tehty Without You. Chisulta albumiraita "Sama nainen" sekä Samuli Edelmannin "Ei mitään hätää".  Mulle oli yllätys, että tuon biisin ovat kynäilleet Markus Koskinen ja Hanna Pakarinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti