perjantai 7. lokakuuta 2011

Hyvä voittaa

Viikko toi listalle 8 uutuutta 2 ja 2 re-entryä.   Juha Tapion uusi albumi Hyvä voittaa toi mukaan 5 uututta, parhaana avausraita ”Sitkeä sydän” sijalle 64.   Viisi biisiä listalle on hyvä saavutus, vaikkei ihan sitä mihin Jare & VilleGalle tai Petri Nygård pystyi.  

Papi on uusi lohkaisu Jennifer Lopezilta ja se nousee uutuutena sijalle 84.  J Lon ura on kääntynyt uuteen nousuun yhden biisin ja kyseisen biisin Pitbull fiittauksen avulla.  Tällä hetkellä menee kaikki läpi ainakin jollain tasolla vaikkei Papi mikään hassumpi biisi olekaan.  J Lo on niitä isoimpia artisteja ilman Best Offia. Saa nähdä saavatko levy-yhtiöt yhteistyötä aikaan.

Jason Derulo saa toisen hitin tälle vuodelle It Girl –biisillään. Oletin biisin nousevan korkeammallekin kuin 88  massiivisen Spotify-markkinoinnin avulla. Saa nähdä onko sillä vaikutusta ensi viikolle vai eikö biisi yksinkertaisesti ole tarpeeksi hyvä.

The Wanted on Englannista käsin ponnistava poikabändi.  Glad You Came ylsi heinäkuussa Englannissa ykköseksi, mutta miten pitkälle rahkeet riittää Suomessa.

Viikon re-entryt tarjoavat KellyClarkson ja Inna, jotka jostain kumman syystä olivat viikon poissa listalta.

Ensi viikolla nousee mukaan varmasti monta biisiä Chisulta, saa nähdä kuinka monta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti