tiistai 18. lokakuuta 2011

Jumppatunnille

Chisun menestys jatkuu, ainoastaan yksi biiseistä putosi listalta eli niitä on edelleen mukana 14 kpl. Uudeksi ykköseksi nousi LMFAO-Sexy And I Know It   LMFAO on lyhenne sanoista Laughing My Fucking Ass Off tai Loving My Friends And Others.  Joka tapauksessa duossa on mukana Motown-nero Berry Gordyn poika ja pojanpoika ja he viettivät Party Rock Anthemillaan peräti 23 viikkoa TOP10:ssä ollen parhaimmillaan sijalla 2.  Noiden kahden välissä ilmestynyt Champagne Showers ei muodostunut läheskään yhtä isoksi hitiksi.

Uutuuksia listalle nousee 4 ja lisäksi yksi re-entry.  Viikon korkein uutuus on Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine sijalla 23.  Se on ehtinyt lähes kaikissa muissa Spotify-maissa jo TOP10:een, joten menestys ei Suomen julkaisun jälkeen ole yllätys.   

Toiseksi korkein uutuus on sijalle 62 kohoava Britney Spears – Criminal.  Sinänsä mielenkiintoista, että biisi nousi listalle heti sinkun julkaisun jälkeen, mutta listalla on sinkun sijaan albumiversio.  Sinkku oli mukana Spotifyn "What's New" -osiossa, joten iso osa streameistä on mennyt "väärälle" versiolle ja biisi menetti siinä varmasti monta sijaa.

Kolmas uutuus on Sean Paul – Got 2 Luv U - feat. Alexis Jordan sijalla 77.  Sean Paul muistetaan mm. Get Busy hitistään ja Alexis Jordan puolestaan America's Got Talentin ensimmäiseltä kaudelta.

Neljäs uutuus on Kaija Koo – Kaunis rietas onnellinen.  Listataival lähtee sijalta 92. Kaijan "Vapaa" on edelleen listalla sijalla 56 vietettyään listalla jo yli vuoden.

Hurts – Stay nousee viikon tauon jälkeen takaisin listalle.  Hurtsin ja Britney Spearsin jäähallikeikat saivat muutenkin nostetta aikaan.  Hurtsin yli vuoden takainen albumi nousi sijalle 7 ja Britneyn viimeisin (Femme Fatale) sijalle 6.  Britney kokoelma ja tuore remix-kooste nousivat myös TOP 100 listalle.

Viikon nousijoita on Rihannan We Found Love (25 pykälää), Foster the People-Pumped Up Kicks (19 sijaa) sekä Hurtsien Sunday (19 sijaa)

Listalta sanoimme näkemiin kotimaiselle viisikolle; Yhden Chisun lisäksi joukosta poistui Juha Tapio, Jare & VilleGalle, Erin ja Arttu Viskari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti