keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Ysärivoimaa

Kolme uutuutta listalle ja niistä kipusi korkeimmalle Arash-She Makes Me Go, joka ylti sijalle 60. 
Iranilais-ruotsalainen Arash lainaa hittiin surutta Ice MC:tä sekä Dr. Albania ja lopputulos on kuluvan vuoden ysärein hitti ainakin tähän mennessä.  Finnish Dance Chartilla biisi on jo ykkösenä ja tulee olemaan vähintään TOP10-kamaa myös Spotifyssa.

Uusi brittibändi, joka on yltänyt saarivaltakunnassa jo albumilistan ykköseksi nousee Spottarissa sijalle 92. Kyseessä on siis Bastille-Pompeii.   Lisäksi Anssi Kelan albumin avausraita Anssi Kela -Maitohapolla, yltää sekin listalle.

TOP 10 ei saanut uutta verta, mutta Juno paranteli hienosti asemiaan sijalle 4 (7) Passengerin jatkaessa kärjessä toista viikkoa.  TOP 20 sai puolestaan parikin uutta tulokasta, uriensa pituuksiltaan aika erilaiset nimet; P!nk ja Cazzette.  Listalta menetimme kokonaan yli vuoden TOP10:ssa viihtyneen Gotyen. Somebody That I Used to Know sai kasaan 56 viikkoa, mutta onhan listalla edelleen pari sitäkin vanhempaa hittiä.

Albumilistan uutuuksia ovat Amaranthe (35), Samae Koskinen (38), Depeche Mode (44), Amaranthe (49), Kvelertak (94) ja OneRepublic (100).  Amaranthen levy-yhtiö on tehnyt mielestäni amatöörimäisen virheen julkaistessa Spottariin sekä normaaliversion, että Premium editionin.  Mikäli striimit olisivat kertyneet ainoastaan toiselle, niin tulos olisi ollut TOP20 albumi.  Myös albumilistalta putosi yksi vanhus.  Mumford & Sons - Sigh No More oli saanut kerättyä 82 listaviikkoa, mutta nyt oli aika poistua, ainakin vähäksi aikaa.

Haloo Helsinki! pitää edelleen Karjalaisen takanaan ja biisien ykkönen eli Passenger nousee albumeissakin TOP3:een.  Kovimmat nousut tekee Justin Timberlake 9 (28) ja Raappana 22 (83).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti