tiistai 26. maaliskuuta 2013

Helsinki Karjalaisen edellä

Viikon isoin yllätys Spotifyn listalla on se, että Haloo Helsinki! onnistui albumeissa pitämään J.Karjalaisen takanaan.  Viides viikko kärjessä ja nyt todella kovaa vastusta vastaan, onnittelut!  Karjalainen sai joka tapauksessa Mennyt Mies -sinkun lisäksi albumin kaikki 12 raitaa biisien TOP100:an.  13 biisiä listalla on komea suoritus, mutta ei suinkaan ennenkuulumatonta. Joulukuussa 2011 Michael Bublé sai peräti 16 biisiä listalle.  Karjalaisen albumi on Jukan profiilista jätetty soimaan sen verran innokkaasti, että usein on profiilin seuraavaakin levyä ehditty kuulemaan pitkän aikaa. Tämä on varmasti yksi syy siihen, että Polkabilly Rebels -albumi nousi myös listalle.

Biisilistan kaikki uutuudet ovat Karjalaisen albumiraitoja, mutta kyllähän listan sisälläkin tapahtuu.  Passenger-Let Her Go on uusi ykkönen, mutta kummallista, että se on radiolistalla vasta sijalla 22.   Toisaalta se on hyvä esimerkki siitä, että uusien nimien ei ole helppo päästä radioiden soittolistoille turvallisten nimien ohitse. 

2 uutta biisiä nousee TOP10:een; Juno-Kuuluuks ja Pitbull-Feel This Moment.  TOP20 saa myös 2 uutta tulokasta; dancelistoilla hyvin pärjäävä Bingo Players-Get Up (Rattle) sekä Bruno Mars-When I Was Your Man

Pelkkä viikonloppu ei riittänyt listasijaan, mutta eka täysi viikko toi loistavia arvosteluita saaneen Anssi Kela-Anssi Kela -albumin jo komeasti sijalle 11.  Muita uutuuksia albumilistalla ovat Justin Timberlake (28), Von Hertzen Brothers (32), Matti Johannes Koivu (74) ja Raappana (83).  Kaikki tuttuja nimiä joiden pitikin listalle nousta, mutta ainakin mun mielestä yllättäen Bon Jovi putosi ulos jo yhden viikon jälkeen eikä Ismo Alankokaan ollut mukana kuin kaksi viikkoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti