lauantai 16. maaliskuuta 2013

Uusi haastaja

Isolle yleisölle vielä tuntematon Jontte Valosaari on ehtinyt työskennellyt mm. Cheekin ja Brädin kanssa.  Viime vuonna miehen debyytti Jos mä oisin sun mies nousi juuri joulun alla Spottarissa ykköseksi asti ja biisi on edelleen hyvissä asemissa sijalla 16.   Uutukainen on nimeltään Haastaja ja se aloittaa listataipaleensa sijalta 97.   Valosaaren ekalla sinkulla vieraillut Elastinen saa hänkin viimeisimmän sinkkunsa pieneen nousuun sijalle 83 eikä "Iisii" sentään romatanut ulos listalta kahdessa viikossa niinkuin vielä viime viikolla näytti.

Listalla on tällä viikolla vain kaksi uutuutta ja se jälkimmäinen on lohkaisu yhdeltä vuoden odotetuimmista albumeista.  Justin Timberlake piti vaatimattoman kahdeksan vuoden tauon levytyksissä, mutta nyt on uutukainen nähnyt päivänvalon ja eiköhän se ensi viikolla nouse myös albumilistalle.  Sinkkulohkaisu Mirrors nousee biisien puolelle jo nyt sijalle 100 hitin pituudesta huolimatta.  Sillä on nimittäin pituutta yli 8 minuuttia ja se on poikkeuksellisen paljon listabiisille.   Suit & Tie ehdittiin jo julkaista aiemmin ja se on tällä hetkellä sijalla 49. 

Anssi Kela tekee komean nousun TOP 10:een.  Levoton tyttö nousee 9 pykälää ja on nyt sijalla 9.  Vuoden yllättäjä pystiin vahvan kiinnityksen ottanut Isac Elliot nousee kolmannella viikollaan jo sijalle 11.

Albumipuolella on huomattavasti enemmän uutuuksia;
29. Hurts
30. Ismo Alanko
39. Soilwork
75. Hardcore Superstar
94. Minä ja Ville Ahonen
98. Amaranthe
Hurtsin ekan levyn kahdella painoksella on listaviikkoja takana yhteensä jo 124 ja ensimmäiset viikot ovat lisäksi mun tilastoiman listahistorian kantamattomissa.  Happiness on myös tämän viikon kovin nousija albumilistalla kohotessaan 39 pykälää sijalle 50.

Ensi viikonkin albumilistalle on hyviä nimiä tulollaan; J. Karjalainen, Neumann, Matti Johannes Koivu, Anssi Kela, Justin Timberlake, David Bowie, Von Hertzen Brothers jne.   Upeaa, että uutta ja kiinnostavaa musiikkia julkaistaan paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti