perjantai 8. maaliskuuta 2013

Tavalla tai toisella

Comic Relief on hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tuotokset ovat menestyneet Englannissa poikkeuksellisen komeasti.  Aiemmilta vuosilta on saaliina jo 12 saarivaltakunnan ykköstä esittäjinään mm. Cliff Richard, Bananarama, Spice Girls, Westlife, Tony Christie ja Susan Boyle.   Tänä vuonna uuden coverin parissa on aikamme kuumin pop-bändi; One Direction.  Sanon tarkoituksella mieluummin pop-bändi kuin poikabändi, sillä missä se raja oikeasti kulkee.  Oliko Beach Boys aikoinaan poikabändi ?  Entä Temptations ?  Temppareilla oli jo yhteenhiotut tanssikuviot, yhtenäinen pukeutuminen ja ulkopuoliset biisintekijät.

One Direction on ottanut yhteiskäsittelyyn Blondien One Way or Another biisin sekä Undertonesien Teenage Kicksin.  Lopputulos One Way Or Another (Teenage Kicks) nousi tietty Englannin ykköseksi ja on meillä uutuus Spotifyn listalla sijalla 67.  Hieno aloitus, sillä 1D ei ole kuitenkaan ollut mikään jättisuuri suosikki spottarien keskuudessa. What Makes You Beautiful oli parhaimmillaan 27, One Thing 96, Live While We're Young 39 ja Little Things 41. 

Kerrankin version vaihto toimi listalla hyvin.  Krista Siegfried-Marry Me aloittaa EMIn sinkkuna sijalla 53.  UMK-kokoelmalta kuunneltu versio oli viime viikolla sijalla 60 ja tällä viikolla putosi ulos listalta.  Viikon muut uutuudet ovat Redfoo-Bring out the Bottles (79), Lupe Fiasco-Battle Scars (80), Flo Rida-Let it Roll (99) ja CMX-Rikkisuudeltu (100). 

Haloo Helsinki ja Passenger nousivat molemmat jo TOP10:een, mutta viikon isoin yllätys löytyy sijalta 97.  Elastinen romahtaa toisella viikollaan lähes ulos koko listalta.  Onko liika julkisuus saanut genren innokkaimmat seuraajat kääntämään selkänsä supertähdelle vai onko kyseessä vain ohimenevä tilastotappio ?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti