keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Äänet hiipuu

Pakko verrata Voice of Finland menestystä viime vuoteen.  Varsinainen VoF albumi nousee toisella viikollaan sijalle 12 ja viime jakson biisit sisältävä kokoelma uutuutena sijalle 63.   Vuosi sitten vastaavat albumit olivat Spotifyn listalla sijalla 1 ja 4.   Vuosi sitten VoF artisteja oli biisien TOP 100 listalla 12 kpl, nyt Antti Railion Romanssi uutuutena sijalla 86 on ainoa listalle yltänyt.  Romahdus on pahempi kuin Idolseilla koskaan.


Viikon isoin uutuus on PSY-Gentleman, joka yltää peräti sijalle 6.  Gangnam Stylen miljardiyleisö oli jo pitkään odottanut uutta kuunneltavaa ja kyllä biisi näyttääkin kiinnostavan. 

Toinen huikea uutuus on Daft Punk-Get Lucky sijalla 49 ja tuota voi jo pitää onnistuneena paluuna musiikkimaailman huipulle.  Biisi on saanut kansainvälisesti kaikkien aikojen suurimmat julkaisupäivän striimausmäärät Spotifysta ja se ei jätä enää mitään kyseenalaiseksi.

Viikon muita uutuuksia ovat Tuomas Kauhanen-Enkeli(39)Kim Cesarion-Undressed(68),  Juno-Levyttävä artisti(70),  Scooter-4AM(96) sekä ItaloBrothers-This Is Nightlife(98).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti