torstai 13. joulukuuta 2012

Metallicaa

Jännityksellä odottelin miten Metallican albumit pärjäävät Spotifyssa ja täytyy sanoa, että eka viikko oli vallan kohtuullinen;
42. Metallica
80. Master of Puppets
97. Ride the Lightning
Vanhoilla albumeilla ei ole koskaan helppoa listalle pääsy, joten kolmen levyn nostaminen listalle on hatun noston arvoista. Toki Metalllicalta moni odotti varmasti enemmänkin.

Michael Bublen johdolla joulualbumit rynnistävät mukaan.  Albumilistalla on nyt 15 joululevyä, mutta biisipuolella vasta pari, mutta eiköhän ne Whamit ja Mariah Careyt siellä jo ensi viikolla ole jälleen näkyvissä.

Viikon kovin nousija on Karri Koira - Ne kutsuu mua koiraks, joka nousee huimat 50 pykälää sijalle 41.   K.O.I.R.A -albumi nousee albumeissa jo Vain Elämää ja Cheek -levyjen perään kolmoseksi.

Biiseissä viikon kovin uutuus on Will.I.Am.-Scream & Shout, jolla vierailee Britney Spears. Muita uutuuksia tarjoavat Jannika B (90), Haloo Helsinki (93), Imagine Dragons (95) ja Karri Koira (96).
Albumeissa on  joulun re-entryjen ja Metallicoiden lisäksi ainoastaan kaksi uutuutta, mutta ne pärjäävätkin sitä paremmin.  Ke$ha-Warrior aloittaa sijalta 17 ja Brädi-Näis Kengis sijalta 21.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti