sunnuntai 30. joulukuuta 2012

2000-luku vol. 4

Soittolistasarja pääsee nyt 2000-luvun neljänteen osaan, jossa vuorossa on kaikki Suomen listoille päässeet biisit vuosilta 2010-2012.  Päästäkseen mukaan biisin on täytynyt yltää jollekin seuraavista listoista:
Finnish Dance Chart TOP10
Finland's Airplay Chart TOP20
Virallinen albumilista TOP20
Virallinen singlelista TOP20
Latauslista TOP20
Spotify TOP30
Spotifyn lista on vähän pidempänä, koska se kuvaa mielestäni parhaiten suomalaisen kuluttajan kuuntelutottumuksia ja siellä on lisäksi nousut ja laskut muita listoja maltillisempia. Samat syyt päinvastaisina pitävät Dance Chartin rajan TOP10:ssä.   Erilaiset kokoelmat, jotka eivät ole tuottaneet uusia hittejä on jätetty pois samoin kuin vuodesta toiseen listoille uudelleen nousevat lastchristmasit tai ihanaaleijonat.

Artistikatras on edellisistä kolmesta vuodesta jälleen muuttunut jonkin verran.  Silloin eniten hittejä olivat saaneet PMMP, Madonna, Rihanna, Anna Abreu, Nightwish, Britney Spears, Uniklubi ja Katri Ylander.   Katrista ei ole vähään aikaan kuulunut yhtään mitään, mutta nuo muut ovat kaikki mukana, Rihanna edelleen jopa TOP5:ssä. 
Nyt eniten hittejä saivat suraavat artistit:
David Guetta -11
Cheek -11
Jare & VilleGalle/JVG -10
Pitbull -9
Rihanna -8
Erin -8
Chisu -7
Kuuten ylsivät Anna Puu, Lady Gaga, Katy Perry, Swedish House Mafia, Skrillex, Adam Lambert, Johanna Kurkela, Taio Cruz, Happoradio ja Laura Närhi.
Vain Elämää -sarjan vaikutus oli melkoinen kuten Cheekin ja Erinin hittien lukumäärästä arvaa.

Soittolistaa pääset kuuntelemaan täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti