tiistai 28. elokuuta 2012

Koskinen

Monelle viikon odotetuin uutuus oli varmastkin Kerkko Koskinen Kollektiivi.  Kerkko on jättänyt jazzit sivummalle ja loihtinut pitkästä aikaa soundimaailman, joka tuo mieleen juuri sopivasti Ultra Brata syylistymättä kuitenkaan liikaa kopiointiin. Solisteina eturivin naiset; Paula Vesala, Manna ja Vuokko Hovatta.  Eihän heidän kanssa kunnon tekijä edes voisi epäonnistua eikä heikkoon materiaaliin tuollaista kolmikkoa saisi edes houkuteltua mukaan.   Albumin ensimmäisen viikon sijoitus on 12, ei paha.
Suurimmat dropit esittää albumeissa Madonna, sillä keikasta ei ollut pitkäksi vetoavuksi.  MDNA putosi 61 pykälää ja Celebration 41 pykälää.   Lady Gaga ei vielä nostanut striimimääriään, mutta eiköhän ensi viikolla keikan vaikutus tule näkyviin.

Fun.-Some Nights on biiseissä menestynein uutuus sijalla 76.  Edellinen hitti We Are Young on edelleen sijalla 40 ja kyseisellä sinkkuversiolla on viikkoja takana jo 22. Saman biisin albumiversiokin ehti olla 11 viikkoa mukana eli yhteensä kasassa 33 viikkoa ja sehän on kunnioitettava määrä.

Laura Närhi - Tuhlari lähtee matkaan puolestaan sijalta 78.  Tuntuu, että kyseessä ei ole vielä se tulevan levyn isoin hitti.  Suuri Sydän -albumikin vaati "Mä annan sut pois" -biisin lohkaisun ennen todellista menestystä.  Tuo biisi vietti peräti 44 viikkoa Spotifyn listalla.

P!nk - Blow Me (One Last Kiss) aloittaa sijalta 88.  P!nkin suurimpien hittien ajoilta ei mulla Spotify dataa ole olemassa, mutta 1½ vuotta sitten Raise Your Glass saavutti kunnioitettavat 23 viikkoa ja F**kin' Perfect sai sekin saldokseen 13 viikon putken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti