tiistai 7. elokuuta 2012

Justimusta

Justimusfilms on ollut iso youtube menestys lukuisilla videoillaan, mutta nyt näyttää, että saavat myös hitin Spottariin. En oo homo on viikon kovin uutuus ja se nousee ekalla viikollaan sijalle 53. Biisillä vierailevat Nost3 & Protro ja jollain tavalla tässä tulee mieleen vanhat Hausmyllyn menestykset.

Sijalle 71 nousee Justin Bieber - As Long As You Love Me.  Vielä toistaiseksi ollaan tilanteessa, että Justin on suosiossaan paljon hittejään suurempi, niinkuin niin monet teiniyleisöstä pohjansa saavat.

Viikon kolmas uutuus on Will.I.Am-This Is Love.  Biisin vokaaleissa vierailee Eva Simons Hollannista ja sen on tuottanut Swedish House Mafiasta tuttu Steve Angello.

Tällä kertaa listalta putoaa melkoiset hitit.  LMFAO-Party Rock Anthemilla oli takana 70 viikkoa ja Lucenzo-Danza Kudurolla 65. 

Isot keikat tuovat isot menestykset albumilistalle.  Bruce Springsteenin Wrecking Ball nousee takaisin listalle sijalle 28 ja Essential kokoelma sijalle 43.   Red Hot Chili Peppers on puolestaan albumilistalla sijoilla 20, 23, 36, 56 ja 57.   Albumilistaltakin putoaa ulos yksi yli vuoden siellä viihtynyt teos.  Foster the Peoplen Torches joutui ainakin toistaiseksi luopumaan listapaikasta, mutta Spotifyn historiaan jäi huimat 54 listaviikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti