keskiviikko 15. elokuuta 2012

Herätystä

Viikon isoin uutuus on Nicky Minaj - Pound the Alarm (nr.78).  Nickyn edellinen iso oli Starships ja se ylsi listalla peräti sijalle 3 ja on ollut listalla nyt jo lähes puoli vuotta. Pink Friday albumi on sekin ollut jo nelisen kuukautta listalla.

Sturm und Drang - Molly the Murderer aloittaa sijalta 93.  Entiset "teinihevarit" ovat voittaneet mm. Radio Novan suursuosion ja biisi nousi radiolistallakin jo sijalle 2.

Sijalla 97 on Owl City-Good Time.  Iso osa menestyksestä johtuu varmastikin siitä, että biisillä vierailee Carly Rae "Call Me Maybe" Jepsen.

Black Keys - Lonely Boy debytoi sijalla 98.  Biisilistaa selvemmin Flow-festivaalin vaikutus näkyy albumien puolella, jossa Bon Iver nousee 64 pykälää sijalle 19. Uutuuksia tai re-entryjä saavat aikaan vanhempi Bon Iver, tuore Miike Snow ja tietty Black Keys-Brothers, joka nousee takaisin listalle sijalle 28 ja vaatimattomapi versio lätystä lisäksi sijalle 63. Mikäli kuunneltavissa olisi vain yksi versio albumista, niin TOP10 sija olisi erittäin lähellä. 

Joskus riittää, että tulee melkein keikalle; Frank Ocean nostaa albumiaan lähes 50 pykälää, mutta viikon päästä taitaa olla vain muisto jäljellä.   Samoin käynee Madonnallekin, joka sai pari albumia takaisin listalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti