keskiviikko 31. elokuuta 2011

Unelmien tyttö tulee taas

Spotifyn listakärki on vakaa Pitbull - Sak Noel - Lucenzo/Don Omar, mutta Maroon5/Christina Aguilera duetto nousee edelleen huimaa vauhtia ja saanee ensi viikolla paikan kärkikolmikosta. 

Listalla on 7 uutuutta ja niistä korkeimmalle (50) kohosi jälleen yksi David Guetta hitti; Night of Your Life.  Biiisissä monia kiehtoo vierailija Jennifer Hudson.  American Idoleiden ex-finalisti on ehtinyt voittaa jo mm. Oscarin Dreamgirls -leffasta, mutta se todellinen iso kansainvälinen hitti on antanut odottaa itseään. Olisiko se tässä ?

Pari pykälää alempaa aloittaa listailun Alexandra "Saxobeat" Stanin "Get Back (Asap), joka monelle yllättäen jätti taakseen viikon kolmanneksi kovimman uutuuden; Chisu - Sabotage.    Chisu ei ollut striimattavana koko viikkoa, joten ensi viikolla se ottanee aimo harppauksen ylöspäin.

Muut uutudet aloittavat vaatimattomammin.  Srillex sai parikin biisiä Scary Monstersin seuraksi listalle ja lisäksi Benny Benassin Cinemasta on nimenomaan Skriller remix se, joka kerää isoimmat striimimäärät. Skrillexin nousu on tietty paljolti Suomen keikan (Circus 31.7.2011) ansiota.

Pari muuta uutuutta ovat YleX:ssä himottu dubsteppi Nero "Guilt" sekä vasta nyt Spotifyn TOP100:aan nouseva Chris Brown & Benny Benassi "Beautiful People".  Biisihän on ehtinyt pitkään viihtyä klubilistoillla ennen spottihitteyttä.

Uusille hiteille tekivät listalla tilaa Usher, Janelle Monáe ja Lykke Li sekä Rihanna, jolta peräti 4 biisiä pullahti ulos TOP 100:sta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti