perjantai 19. elokuuta 2011

Flow virtaa


Erittäin mielenkiintoinen osio Spotifyssä on soittolistat ja ne ovat ehdottomasti Spottarin suola ja menestyksen avain.  Iso osa kuluttajista (=kaikki) on vähän eksyksissä miljoonien biisien valikoiman kanssa ja erilaiset soittolistat helpottavat mukavasti uusien ja myös vanhojen suosikkien löytämistä. 
 
 Festareista on parhaiten tässä onnistunut Flow, joka on  Flow Festival 2011–listalle saanut yli 9000 subscraibaajaa.  Kertooko se siitä, että festarivieraat eivät etukäteen tunteneet artisteja ja halusivat tsekata mitä ne ovat vai olivatko ne yksinkertaisesti niin mielenkiintoisia?


Provinssirock 2011 on saanut 459 tilaajaa.  Organisaatio on kuitenkin unohtanut osan napin painalluksista, sillä siirtyessä Provinssirockin profiiliin, niin näkyvillä on ainoastaan vuoden 2010 lista. 

Ruisrock –profiilissa on 11 listaa, joista peruslistalla on 283 tilaajaa.  10 muuta listaa ovat eri ihmisten kokoamia Ruissarin TOP11 –listoja.  Niillä on yhteensä 56 tilaajaa, joten se kertoo paljon niiden kiinnostavuudesta.

Porijazz on jo kolmena vuonna esitellyt viikon antia myös etukäteen.  Tämän vuotisella listalla on 89 tilaajaa, joten potentiaalia kasvuun on.

Muilta isoimmilta en virallisia listoja löytänyt, mutta se ei tietty tarkoita etteikö niitä olisi.  Yllättävän monien kotisivuilla oli kyllä vielä kaiken maailman My Space linkkejä, mutta ei vielä Spottaria.  Joitain epävirallisia listoja lötyy osoitteesta Spotifylistat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti