keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Keskiyön yllätys vai oliko sittenkään

One Direction-Midnight Memories albumi teki huiman tempun noustessaan ensimmäisenä Spotifyn listapäivänään sijalle 2.  Poikain ensimmäinen levy Up All Night pääsi parhaimmillaan sijalle 14 ja sen seuraaja, Take Me Home piikkasi sijalla 4.   Yhtye on tähän mennessä pärjännyt sitäkin paremmin fyysisellä puolella, jossa albumien parhaat sijat ovat olleet 4 ja 2.  Yltääkö uutukainen ensi sunnuntaina kärkeen vai pitääkö Vain Elämää CD pintansa?   Ekan viikon listaan One Directionilta ehtii kuitenkin ainoastaan kaksi myyntipäivää.

Maanantain biisilistalle ylsi 10 One Direction biisiä.  Sehän ei noin isolle albumisijalle ole poikkeuksellista, mutta kun samaan aikaan listalla on yli 20 Vain Elämää biisiä, niin kilpailutilanne ei ollut helppo. 

Radio Nova ehti jo uutisoimaan, että albumi on myynyt platinalevyyn oikeuttavan määrän.  Muistaako joku kuulleensa aiemmin tänä vuonna jostain ulkomaisesta albumijulkasisusta, joka olisi myös rajan ylittänyt vai onko 1D tämän vuoden ensimmäinen ?

Yhtyeen saamaa latauslistan kaksoisjohtoa minä en pidä juuri minään.  Kyseessähän on ainoastaan iTunesin kikkailu saada fanit tilaamaan albumi ennakkoon, jolloin he saavat joitain biisejä heti ja loppu albumin myöhemmin.  Tällöin biisit lasketaan mukaan ns. Latauslistaan vaikka kyseessä on lähinnä albumin "osamaksu". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti