keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Uus mies

Englannissa jo ykköseksikin ehtinyt John Newman - Love Me Again on viikon kovin uutuus.  Ei ihme, radiolistalla TOP20 ja hevi markkinointi Spotifyssa antaa hyvän pohjan menestystarinalle.

Viikon kovin kotimainen uutuus on Alex Kunnari & Heikki L-City of Sin.  Maailmalla hyvässä maineessa olevat DJ:t ovat saaneet biisille vierailevaksi solistiksi Good Charlotte -yhtyeen Joel Maddenin.  Seurapiiripalstoilla Joel on tullut tutuksi Nicole Richien miehenä, mikäli tuo nyt jotakuta kiinnostaa. 

Jay Z:n albumi nousi muutaman pykälän sijalle 20 ja avausraita Holy Grail nousee myös biisilistalle.  

Jessie J - Wild aloittaa listauran sijalla 95.   Pari vuotta sitten Price Tag ja Do it Like a Dude viettivät yhteensä 38 viikkoa listalla, mutta viime vuonna julkaistu Unelmien Pelikirja leffan tunnari Silver Lining (Crazy 'bout You) ei listalle yltänyt.

Sijalle 100 yltää James Arthur-Impossible.   Englannin X-Factor voittaja on kotimaassaan ollut jättimenestys; listaykkönen, Brit Awards ehdokas, yli miljoona myytyä sinkkua jne.

Albumilistalla ei tällä viikolla uutuuksia ole, mitä nyt muutama re-entry.  Ensi viikolla näemme esim. Pori Jazzien vaikutuksen listaan, vai vaikuttaako se lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti