perjantai 19. heinäkuuta 2013

Magna Carta

Jay Z eli entinen "viivallinen Jay-Z" sai Magna Carta -albumillaan USA:n albumilistan ykköstilan.  Se ei ollut mikään yllätys, sillä kyseessä oli jo 13. kerta.  USA:ssa albumi nousi myös Spotifyn ykköseksi ja Suomessakin komeasti sijalle 25 ollen viikon korkeimmalle noussut albumiuutuus.  Pari vuotta sitten julkaistu Watch the Throne ei Kanye West apujen kanssakaan yltänyt meillä sijaa 42 korkeammalle.  Kanye West puolestaan debytoi kuukausi sitten sijalla 31 kehutulla Yeezuksellaan.

Muut albumiuutuudet ovat täysi levyllinen Major Lazerin dancetavaraa, Free The Universe debytoi sijalla 71.  Watch Our for this -hitti nousi seitsemännellä viikollaan biisien puolella sijalle 20.

Sijalla 95 aloittaa jo vuonna 2009 julkaistu Macklemore-The Unplanned Mixtape.  Ruisrock ja The Heist -albumin menestys ovat herättäneet kiinnostuksen myös vanhempaan materiaaliin.

Biisilistalla on ainoastaan yksi uutuus;  Jason Derulo-The Other Side aloittaa sijalta 98 ja samalla saamme Jasonin listalle mukaan parin vuoden tauon jälkeen, sillä viime vuonna julkaistu Undefeated ei TOP100:an yltänyt.  Listan ykkössija on varmoissa käsissä.  Aviciin kasaamat striimit ovat lähes kaksinkertaiset verrattuna kakkoseksi nousseen Studio Killersin saavuttamaan määrään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti