tiistai 30. heinäkuuta 2013

Paras biisi

Tämän hetken suosituimman popbändin, One Directionin uusi biisi on vaatimattomasti nimetty Best Song Ever ja se onkin viikon kovin uutuus sijalla 68.   Biisi on jo viisikon 7. Spotify hitti.  Edellisistä on parhaiten pärjännyt What Makes You Beautiful, joka ylsi sijalle 27 ja vietti peräti 39 viikkoa listalla.   Biisejä paremmin on pärjännyt poikien albumit.   Up All Night sai kasaan 59 viikkoa ja Take Me home on toistaiseksi saavuttanut 38 viikkoa, mutta oli jälleen viikon isoja nousijoita sijalla 43 (59).  

Elokuu-Valvoo aloittaa sijalta 99.   Edellisen eli Tänään lähtee -biisin menestys oli mun mielestä odotuksiin nähden vaatimaton; piikkas sijalla 14 ja toistaiseksi 20 viikkoa kasassa. (Piikkas on hyvä sana "lista-slangiin" ja tarkoittaa korkeinta listasijaa.)  Soutaa huopaa ja Saatilla olivat joka tapauksessa molemmat viime vuonna TOP10 hittejä. 

Toisin paikoin kesäriesaksi povattu Contiez-Trumpsta (Djuro remix) nousee vasta nyt listalle ja aloittaa sijalta 100.  DJ-piirien valloituksen se aloitti jo viime vuoden puolella, mutta radiot eivät täällä ole sille syttyneet, ainakaan toistaiseksi. 

Alex Kunnarin ja Heikki Liimataisen City of Sin on selkeästi viikon kovin nousija sijalla 48 (90) ja mukavan nousun TOP10:een tekee puolestaan Naughty Boyn La La La.

Albumilista pelästytti mut ensin todella pahasti.  Joku kesäapulaisen tuuraajan veroinen säheltäjä ehti julkaista jo listan jossa oli 38 uutuutta ja ne kaikki olivat 1-4 biisiä sisältäviä sinkkuja.  Onneksi virhe korjattiin ja kehutun keikan heittänyt Muse saa heille kuuluvan huomion.  Muselta on mukana 4 albumia, parhaana The 2nd Law, joka nousee sijalle 14 (42).  Albumien kovin nousija on puolestaan Musen The Resistance 30 (98).     Albumilistan kärjessä jatkaa Haloo Helsinki!.  Heidän Maailma on tehty meitä varten on ollut kärjessä nyt 11 viikkoa.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti