maanantai 20. toukokuuta 2013

s0n3r4 1s4c

Johan kesti listojen päivittyminen, mutta viimein ne ovat livenä.  Isoin biisiuutuus on Inna-More Than Friends sijalla 64.  Viime helmikuussa Suomessa vieraillut romanialaistähti ei keikastaan kehuja saanut, mutta biisit kiinnostavat; Hot, Deja Vu, Sun Is Up, Club Rocker saavat hyvän seuraajan.

Sijalta 95 löytyy vallan mielenkiintoisen niminen tuttavuus; s0n3r4 1s4c – l3t's l13.  Todellisuus ei ole kuitenkaan niin eksoottinen miltä näyttää.  Kyseessä on Soneran kamppanjoima "salaraita" Isac Elliotin odotetulta albumilta.  Kun tämäkin nousee listalle, niin se jos mikä on myrskyvaroitus albumin menetystä ajatellen.

Mäk Gälis – Älä koske mun bisneksii aloittaa puolestaan sijalta 97.  Kyseessä on JVG:stä tutun VilleGallen pikkuveli ja samaan suuntaan ja samaan tyyliin näyttää ura kulkevan.

Lisäksi David Guetta ja Imagine Dragons saivat listalle toiset versiot viimeisistä hiteistään. 
Sini Sabotage nousi veikkailuni mukaan Enkelin ohi ykköseksi, eikä Daft Punk jäänyt kuin pari pykälää ennakoimastani kolmossijasta.   Listan kovin nousija on Heikki Kuulan Koirakaveri, joka nousee 25 sijaa sijalle 43.

Albumitulokkaita ovat Mikael Gabriel (17), Ricky-Tick big Band & Julkinen Sana (19), Armin van Buuren (49) ja Antti Tuisku (77).  Lisäksi Bruce Springsteen (Essential), Train ja Cheek (Jare Henrik Tiihonen 2) palasivat listalle, jonne nousi myös Macklemore & Ryan Lewisin albumista toinen versio, joka on kuitenkin täysin identtinen vanhan kanssa.   Kovin nousija on Leijonat 2013 kokoelma, mutta ei tarvita kristallipalloa ennustaessa sen katoamista listalta melkoisen nopeasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti