tiistai 19. helmikuuta 2013

Tuplakappaleita

Tällä viikolla peräti 3 biisiä on listalla tuplaten:
Jannika B – Seuraavaan elämään sijoilla 61 ja 88
Haloo Helsinki! – Huuda! sijoilla 18 ja 91
Haloo Helsinki! – Vapaus käteen jää sijoilla 31 ja 34
Ikävä kyllä Spotifyn listalla sinkku- ja albumiversiot listautuvat erilleen.  Yhdistettynä Jannika B olisi TOP30 hitti ja molemmat Haloo Helsingit lähellä TOP10 rankkausta. Samasta ongelmasta kärsii myös Krista Siegfrids – Marry Me vaikka sinkkuversiota ei vielä listalla olekaan.   Jannikan sinkku näyttää olevan jo poissa Spotifysta ja biisi tuleekin ensi viikolla nousemaan melkoisesti.  Haloo Helsingillä kulkee todella upeasti tällä hetkellä.  Tuore albumi on listan kovin nousija sijalla 4 lisäksi edellinen studiolevy sekä joulumarkkinoilla epäonnistunut kokoelma ovat molemmat hyvissä asemissa,  biisilistalla on kaksi sinkkua & 5 albumiraitaa,  artistilistalla nousivat sijalle 1 ohittaen pitkään kärjessä olleen Cheekin.

Juno – Kuuluuks aloittaa sijalta 72, peräti 20 pykälää ylempää kuin vanhalle levy-yhtiölle tehty Juno – Levyttävä Artisti, joka aloitti listataipaleensa 12 viikkoa sitten ja on edelleen mukana sijalla 95.   Radioissa soi jo Junon yhtyeen Elokuun uusi sinkku "Tänään lähtee" ja eiköhän sekin listalle nouse välittömästi kaupallisen julkaisun jälkeen.

Zara Larsson voitti 10-kesäisenä Ruotsin Talentin.  Nyt on ikää "jo" 15 ja debyytti EP:ltä nousee  Uncover Suomessakin Spotifyn listalle (nr.84).  Ruotsin Spotifyssa biisi nousi tällä viikolla ykköseksi.

Nicky Romero – Like Home  saa ekalla viikolla sijan 93.  Nicky on hollantilais-DJ, joka tänä vuonna näyttää nousevan melkoista vauhtia supertähdeksi.  Hänen yhteistyökumppaneina ja/tai remixattavina ovat aiemmin olleet mm. David Guetta, Calvin Harris, Madonna, Flo Rida ja Kylie Minogue.   Tänä vuonna hän on ehtinyt jo nyt kahdella eri biisillä Finnish Dance Chartin ykköseksi asti.  Nuo edelliset ykköshitit ovat olleet Fedde Le Grand & Nicky Romero feat. Matthew Koma – Sparks (Turn Off Your Mind) ja Avicii – I Could Be The One [Avicii vs Nicky Romero].

Näiden lisäksi biisilistalle nousee pari Suvi Teräsniskan albumiraitaa.  Albumilistalle yltää uutuuksina pari rockhenkisempää levyä;  Bullet For My Valentine – Temper Temper sijalle 33 ja suomipunkin uusi ruumiillistuma PÄÄ KII – PÄÄ KII sijalle 97.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti