keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kolme suurta tarinaa

Tuoreilla listoilla on kolme tarinaa yli muiden ja mikä parasta; ne ovat kaikki melkoisen erilaisia.

Ruger Hauer eli Paperi T, Pyhimys ja Tommishock saivat komean kansitaiteen sävyttämän toisen albuminsa Erectus heti sijalle 13.    Samalla kertaa debyytti Se syvenee syksyllä nousi takaisin listalle ja sille on salakavalasti kertynyt jo 38 listaviikkoa.  Yhtyeellä on hyvä asenne.  He eivät yritä miellyttää koko kansaa, mutta pitävät faninsa sitä vastoin erittäin tyytyväisinä.

Anna Puun kolmas albumi on monelle ollut se vuoden odotetuin levy.  Eka lohkaisu "Kolme pientä sanaa" on radiolistan ykkösenä kohtuullisen selvällä erolla ja ainakin Spotifyn listalla myös albumin menestys on mainio.   Antaudun yltää debyyttiviikollaan sijalle 23.   Eka levy Anna Puu on albumilistan kovin nousija ja toinen levy Sahara nousee sekin takaisin listalle.  Monessa paikassa on Annan albumin pahimmiksi kilpailijoiksi mainittu samaan aikaan julkaistut Laura Närhen ja Loreenin albumit, mutta yllättäen niitä ei näy vielä listalla ollenkaan. Lauran eka albumikin pullahti tällä viikolla ulos listalta (ainakin viikoksi), mutta kolmas sinkku Siskoni feat. Erin nousee sentään biisipuolella hyvää vauhtia.

Entäs sitten tämä Tiihosen poika.  Vain Elämää TV-sarja on tuonut Cheekkiä myös uudelle yleisölle ja kuuntelijapohja on laajentunut melkoisesti.
Biisilistalla:
Syypää sun hymyyn 16 (20)
Miksi naiset rakastuu renttuihin feat. Cheek 30 (30)
Rakastuin mä luuseriin 31 (44) "Viime viikon kovin uutuus"
Anna mä meen feat Jonne Aaron 51 (-) "Tämän viikon kovin uutuus"
Levoton Tuhkimo 57 (-) "Viikon toiseksi kovin uutuus"
Cheekin Kolme viimeisintä albumia ovat lisäksi sijoilla 4, 45 ja 50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti