tiistai 6. marraskuuta 2012

Anna ei antaudu

Kotimaisuusaste nousee listalla melkoisesti.  44 biisiä ja 48 albumia yltää Top satoihin ja kotimaisuuden nousuun on kaksi isoa syytä; Vain Elämää TV-sarja sekä Anna Puu.   Annan Antaudun nousee jo sijalle 4 ja albumilta peräti 8 biisiä yltää listalle.  
Laura Närhen Tuhlari yltää uutuutena albumilistalla sijalle 26 ja se on melko vaatimaton saavutus ottaen huomioon Spotify markkinoinnin laajuuden.
Loreen - Heal on viikon toiseksi kovin uutuus sijalla 35.  "Vuoden odotetuin albumi" väitettiin tv-mainoksessa, mutta yksi biisi ei tänä päivänä riitä jättimenestykseen. 
Viikon kolmas uutuus on Jesse Kaikuranta – Vie mut kotiin sijalla 41.  Ensi viikolla lienee edessä melkoinen loikka ylöspäin ellei aivan ihmeitä satu.   HIMin kokoelma XX-Two Decades of Love Metal on uutuutena sijalla 56.  Mun silmissä suoritus on kohtuu hyvä ottaen huomioon, että kuusi biisiä albumilta ei kerrytä albumin kuuntelua lainkaan, vaan ne ovat joko poissa tai linkkaantuvat originaalilevyihin.


Vain Elämää näyttää muodostuvan loppuvuoden jättimenestykseksi.  Viikon uutuuksien ja re-entyjen jälkeen TOP100 sisältää peräti 11 biisiä sarjasta tai sarjan artisteilta.  Niistä korkeimmalla on listan kovin kotimainen, huikea Cheak-coveri Erin-Mitä tänne jää sijalla 10, joka nousee viikossa huimat 87 pykälää.   Albumipuolelta löyty kuitenkin vielä Eriniä kovempi suoritus Calvin Harris - 18 Months nousee peräti 91 sijaa ja albumi on nyt sijalla 5.  Calvin seuraa Spotify-menestyksessä David Guettan ja Pitbullin hyväksi havaittua reseptiä, mutta fyysisellä puolella lienee vaikeuksia edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti