tiistai 20. marraskuuta 2012

Lisää Elämää

Listat käyvät vähän yksitoikkoisiksi; Top100 Tracks sisältää jo 24 Vain Elämää TV-sarjan artistien biisiä.  Lisäksi sarjan soundtrack nousee pelkkien viikonlopun kuunteluiden avulla sijalle 2.  Iso ihme tapahtuu mikäli ensi viikolla sijoitus ei ole ykkönen ja taitaa viettää sillä paikalla jonkun aikaa. 

Muutama "Elämän ulkopuolinen" biisi sentään nousee uutuutena mukaan.  Niistä parhaiten onnistuu One Direction-Little Things. Kyseessä poikain kakkosalbumin toinen sinkku ja ensimmäisen viikon sija on 76.  Samalla levyn eka sinkku Live While We're Young on viikon kovin nousija kivutessaan 39 pykälää sijalle 39.  Kasvavaa hysteriaa kuvaa myös se, että Take Me Hone saa albumien puolella viikon kovimman nousijan tittelin.  Albumi nousi 15 pykälää ja on nyt sijalla 4.

Sijalle 83 ponnahtaa Nicki Minaj-Va Va Voom.  Pound the Alarm oli vielä viime viikolla TOP20:ssä, Pink Friday -albumi on edelleen TOP10:ssä, joten ei hassummin tuolla Nickilläkään mene.

Sijan 88 Calvin Harris-Sweet Nothing ei edes ole varsinainen uutuus.  Kyseessä on albumilta soiva versio sinkusta, joka sekin on vielä listan sijalla 50.  Ensi viikolla ei sinkkua listalla enää ole ja albumiversio nähdään muutaman kymmenen sijaa ylempänä. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että Spotifyn listalla ei saman biisin eri versiot yhdisty, niinkuin perinteisillä listoilla, joten sinkun striimit on käännetty albumille.  Calvinin albumi on jo sijalla 3.  Mun mielestä uskomaton suoritus levystä, jota ei marketeissa tai levykaupoissa pahemmin edes ole tarjolla.

Ai niin, "Suomen vävypoika" nousee hänkin jälleen listalle.  Adam Lambert-Trespassing aloittaa sijalta 100.
Yllä mainittujen neljän biisin lisäksi nousee 13 Vain Elämää -biisiä listalle.  Monelle helmelle joudumme siis sanomaan näkemiin ja niistä merkittävin on ehdottomasti Adele-Rolling in the Deep. Se ehti viettää listalla ennätykselliset 92 viikkoa.  Saa nähdä koska joku pistää paremmaksi. Tällä hetkellä lähimpänä on Kaija Koo-Vapaa, mutta silläkin on matkaa edessä vielä puoli vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti