keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Musen lakia

Nyt kun julkaisupäivät Suomessa ovat yleensä perjantaisin, niin ekan viikon Spotifylistaukset eivät aina kerro koko totuutta.  Viime viikolla Muse - The 2nd Law nousi albumilistalla sijalle 22 ja toisella viikolla se nousi jo sijalle 3.   Biisien puolella Musen Madness -sinkun seuraksi nousi peräti 8 Musen albumiraitaa,niiden saadessa laskuihin nyt mukaan täyden viikon kuuntelumäärät.  Tämän viikon isoin albumiuutuus listalla ylsi yhtä pykälää korkeammalle kuin Muse viikko sitten. Kyseessä on monien odottama Robin - Chillaa.  Onko ensi viikolla edessä tuon albumin biisien invaasio biisilistalle ?

Musen rallien lisäksi listalle nousi kolme uutuutta, joille kaikille on helppo povata pitkää listaikää;
69 ( - ) Pitbull - Don't Stop the Party  Pitbullin viimeisin albumi Planet Pit on ollut Spotifyn listalla jo huikeat 68 viikkoa ja niistä ainoastaan 3 viimeisintä TOP30:n ulkopuolella. Ja kun uudessa biisissä mainitaan "Helsinki", niin onhan se hitin merkki.


80 ( - ) Christina Aguilera - Your Body  Christina on toiminut ennenkin kohtuullisesti Spotifyn puolella ja tuntuu, että hän on saanut mukavasti nostetta meilläkin Voice of USAn tuomaroinneista.

99 ( - ) One Direction - Live While We're Young  Helmikuussa moni yllättyi kun poikain albumi nousi Suomen virallisella albumilistalla suoraan sijalle 4. Iso yleisö ei ollut nimeä kuullut, mutta puskaradio oli nostanut nimen kuumaksi odotuksen kohteeksi. Sen jälkeen nämä pojat ovat rikkoneet ennätyksen, jos toisenkin.  One Direction on mm. ensimmäinen brittibändi, joka on noussut USA:n albumilistalla debyyttilevyllään suoraan ykköseksi. Näin on ainakin väitetty, enkä väitä vastaan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti