torstai 18. lokakuuta 2012

Timantit

Rihanna - Diamonds on esimakua vielä tänä vuonna julkaistavalta albumilta ja se on viikon kovin uutuus sijalla 24.  Yksi biisin tekijöistä on muuten Sia.   Sattumaa tai ei, mutta viimeisten 12 KK kaksi suurinta Spotify hittiä ovat David Guettan Titamium feat. Sia, joka on myös Sian kynästä sekä Rihannan We Found Love.   Ainakin hyvin on laskelmoitu tekijät Diamondsille.  Pakko mainita, että olihan pari vuotta sitten julkaistu Sian oma Clap Your Hands myös loistobiisi.

Robinin debyyttialbumi nousi keväällä Pariisin Kevään taakse kakkoseksi.  Uusi Chillaa nousee toisella viikollaan kolmoseksi ja siltä yltää 8 raitaa biisien TOP 100:an.  Ei yllättävää, kuten ei sekään etteivät albumiraidat listalla tule pitkään viihtymään. 

Lisäksi yksi uutuus nousee listalle; Ke$ha-Die Young.  Tik Tok on tietty se Ke$han isoin hitti ja onhan tää uutukainen ehtinyt ainakin jo YleX:n soittolistalle.   Uusien biisien tieltä väistyi mm. listan toiseksi vanhimmaksi hitiksi ehtunyt Pitbull-International Love.  Sille oli listaviikkoja kertynyt peräti 61. 

Kotimaisista uutuusalbumeista sekä Johanna Kurkela-Sudenmorsian, että Aste-Sirkus Palaa yltävät ensimmäisillä viikolla TOP20:een. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti