keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Taka-taka-ta taas

Voice of Finlandin menestys jäi aika lyhyeksi, ainakin toistaiseksi.  Jesse Kaikurannan pari biisiä vielä sinnittelee TOP100:ssa, mutta kaikki muut ovat jo pudonneet listan ulkopuolelle.  Toisten tappio on toisten voitto ja muutama potentiaalinen hitti nousee mukaan ja niistä korkeimmalle Tacabro - Tacatá.  Biisiä on veikkailtu jopa kesän suureksi kesähitiksi ja sen ensimmäisen listaviikon sijoitus on 51. Tanskassa se on ehtinyt jo TOP10:een.  Biisin tämän hetken kiinnostavuutta kuvaa se, että Tacatá-maxi on albumipuolella kovin uutuus sijalla 43.

Paleface - Miten historiaa luetaan on sijalla 68 viikon toiseksi kovin uutuus. Maan tapa -albumi nousi toisella viikollaan jo TOP 10:een, mutta vielä on matkaa edellisen levyn lukuihin.  Esim. Helsinki Shangri-La vietti biisilistalla yli vuoden ja albumien puolella se on edelleen.

DJane Housekat - My Party on dancekansan uusia suosikkeja ja se on menestynyt hyvin ainakin Saksassa ja Itävallassa.  Let's All Chant -klassikkoa hyödyntävä biisi tullee nousemaan vielä melkoisesti.

Aivan yhtä varma nousija on Maroon 5 - Payphone.   Yhtyeen viimevuotinen Moves Like Jagger on sekin vielä listalla ja sillä on viikkoja takana 40.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti