keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Ajan hermolla

Viikko toi mukaan viisi uutuutta ja niistä parhaiten pärjäsi Pitbull-Back in Time.  Ainoa yllätys on se, että biisi ei nousut mukaan jo viikko sitten, tällä viikolla sijoitus oli nr. 51.  Biisi tulee soimaan myös uudessa Men in Black III leffassa ja siihen on maukkaasti sämplätty vanhaa Mickey & Sylvia hittiä Love is Strange.

Sijalle 56 ilmaantui Calvin Harris - Let's Go. Viime syksynä Calvin nousi ykköseksi asti Rihannan kanssa tehdyllä We Found Love biisillä ja muutenkin Calvin on pärjännyt Spotifyn puolella paremmin kuin fyysisillä markkinoilla.

Cheek puolestaan on tehnyt yhteistyötä Sami "soul-legenda" Saaren kanssa ja Kyyneleet ylsi uutuutena sijalle 72.  Cheekin Sokka irti oli albumilistan suuria nousijoita ja se on jo sijalla 3. Levyltä nousi kaksi muutakin biisiä listalle; Ei oikotietä sijalle 90 sekä Anna mä meen feat Jonne Aaron sijalle 94  

Viikon häviäjän titteli menee Voice of Finlandille ja niistä varsinkin Saara Aallon biisit romahtivat pahasti; sijoilta 38 ja 41 kokonaan ulos listalta.  Jesse Kaikurannan biisit näyttävät kisan jälkeenkin vielä kiinnostavan.   

Albumilistan isoimmat uutuudet eivät yllätä; Petri Nygård, Paleface, Jippu ja Kent.  Eiköhän niistä saada lähiviikkoina lisäväriä myös biisilistan puolelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti