keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Helinää

Viikon suurimman uutuuspaketin tarjosi Heli Kajo.  Elämäsi suloisin virhe nousi albumeissa sijalle 10 ja biisien puolelta löytyy 4 Helin esitystä.   Aika näyttää onko Helissä ainesta kestosuosikiksi vai onko menestys ainoastaan Iholla TV-sarjan aiheuttamaa uteliaisuutta.

Uutuusbiiseistä nousee korkeimmalle (sija 55) YleX:n kesäkumibiisi Duo-Panisin.  Jotenkin tuntuu oudolle, että noin iso kanava antaa kesän suurimman nostonsa uudelle nimelle.  Toisaalta hienoa, että vielä löytyy uskoa ja uskallusta tuoda esiin uutta.

Pari muuta uutuutta on myös maininnan arvoisia ja niistä kumpaakaan ei kannata ottaa liian vakavasti.  Stig-Puumaa metsästän nousee uutena albumeissa sijalle 23 ja Tenacious D-Rise of the Fenix puolestaan sijalle 61.  Stig nousi "maineeseen" päästessään lähes meidän euroviisuedustajaksi Laululeijallaan. Tenacious D on puolestaan Jack Blackin ja Kyle Gassin duo.  Jack Blackin koomikon lahjat tunnetaan ja kun bändin rumpalinakin on Nirvanasta ja Foo Fightersista tuttu Dave Grohl, niin ei liene suuri yllätys, että kyseessä on mielenkiintoinen albumi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti