torstai 17. toukokuuta 2012

Lätkähuuma nousee

Lätkähuuma nostaa viime vuoden tapaan lätkäbiisejä suosiossa monia pykäliä ylöspäin.  Leijonat 2012 kokoelma teki hirmuloikan sijalle 16 (100) ja viiimevuotinen Leijonat 2011 nousi sekin takaisin Spotifyn albumilistalle.  Viime vuonna se ehti viettää 15 viikkoa listalla ja sehän on aika mukava viikkomäärä kesä-syyskuussa levylle, joka ylistää talviurheilua. 
Yksittäisistä lätkäbiiseistä parhaiten tällä hetkellä nousee JVG feat Freeman - Karjala takaisin. Tämän viikon sijoitus on 14 (28) ja viikonlopun pelit ratkaisevat sen nouseeko biisi tuosta vähän vai paljon.

Viikon isoin uutuus on sijan 34 Flo Rida - Whistle.  Flo Ridan edelliset sinkut ovat edelleen listalla ja niistä Wild Ones on saanut kasaan 20 listaviikkoa ja Good Feeling 36.

Usher - Scream aloittaa listataipaleen sijalta 79 ja nousua on odotettavissa. Usherin sinkut tuntuvat olevan vuorotellen suunnattu USA:n ja Euroopan markkinoilla ja nyt on selvästi meidän vuoro.

Panetoz - Dansa Pausa (nr. 80)on nimestään ja soundistaan huolimatta ruotsalaista tuotantoa, mutta onhan yhtyeessä mukana myös suomalaisjuuret omaava Johan Hirvi.

Sijan 89 Calvin Harris - Let's Go ei ole varsinainen uutuus, vaan sijalle 41 putoavalta sinkulta on striimit siirtymässä tuoreelle maksille.  Ensi viikolla on siis odotettavissa yli 60 pykälää nousua.

B.O.B.- So Good aloittaa sijalta 99. Miehellä on ollut selvästikin iso haaste saada uralleen Airplanesin kokoinen uusi hitti.

Albumilistalla uutuksia tarjoilevat Adam Lambert (18), Lapko (47) sekä Infected Mushroom (51).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti