perjantai 6. huhtikuuta 2012

Cooler Than a Boyfriend

Kohtuullisen stabiili viikko, mutta niinkuin sanotaan "tyyntä myrskyn edellä".  Train jatkaa ykkösenä ja se nousi tällä viikolla myös Suomen radiolistan kärkeen.  TOP10 ei saanut uutta verta, ellei David Guettan Titaniumia lasketa joka palasi kymmeniköön yhden viikon hairahduksen jälkeen.  Komeimman loikan listalla teki Kanadan idoli Carly Rae Jepsen, joka nousi 51 pykälää sijalle 49.

Korkeimmalle noussut uutuus on Justin Bieber - Boyfriend, joka debytoi sijalla 52.  Biisin on kynäillyt Mike Posner, jonka omista biiseistä Cooler Than Me on saanut Suomessakin vastakaikua.  Sijalle 81 nousee Madonna-Girl Gone Wild.  MDNA -albumi kohosi toisella viikolla sijalle 12.  Täytyy myöntää, että oletin sen kyllä nousevan korkeammallekin.  Viikon kolmas ja neljäs uutuus on Fun.-We Are Young. Biisin sinkkuversio on sijalla 89 ja albumiversio sijalla 99.  USA:n Spotifylistalla biisi on jo ykkösenä ja sen nostalginen mahtipontisuus uponnee hyvin suomalaiseenkin makuun. 

Albumilistan uutuuksia tarjoavat mm. Viikate, Timo Pieni Huijaus, Katy Perry (uusi painos) ja onhan Celine Dion kokoelmakin noussut mukaan Titanic uutisointien ja 3D-leffan avulla.

Ensi viikolla listalla lienee vilskettä.  Stigin Ryypyn striimit ovat vielä jakaantuneet parille versiolle, mutta eiköhän Hevoshullu remix jo listalle nouse. Lisäksi Elokuun albumi, Nicki Minaj albumi, Jennifer Lopez, Pitbull, kaiken maailman lätkäbiisit jne.

Viikon ison Spotify-uutinen on joka tapaksessa se, että Spotify on nyt myös osa Suomen virallista listaa.  Musiikkilistojen tarkoitushan on mitata kansan musiikkimakua ja tallentaa siitä dataa myös jälkipolville.  Mitä laajemmasta otannasta se mitataan, niin sitä paremman kuvan lista antaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti