tiistai 10. huhtikuuta 2012

Äänet aloittavat

Kolme Voice of Finland kisaajaa sai biisinsä listalle ja se oli kyllä enemmän kuin etukäteen arvelin. Mike Monroen tallista Mikko Herranen nousi sijalle 69 ja Saara Aalto sijalle 87.  Niiden väliin pääsi kisasta pudotettu Eveliina Tammenlaakso.  Näyttää, että VOF-kisan voitto ratkeaakin jo viikon päästä siinä pääseekö Mikko vai Saara finaaliin.  Se kuka oikeasti menestyy selviää vasta parin vuoden päästä.  Tässä vaiheessa sillä ei ole kuitenkaan väliä, sillä ohjelma on tarjonnut hyvää viihdettä ja tuotantoyhtiössä onkin tehty oikeat ratkaisut ettei ole kopioitu Hollannista formaattiin kuulunutta Idoleitten tapaista huonoille naureskelua vaan on keskitytty esittelemään oikeaa osaamista.

Viikon isoin uutuus on Cheek. Sokka Irti sijalla 61 on kuitenkin vaisuhko aloitus biisille, jonka tarkoitus oli nostaa Cheek kesälistojen kärkeen.  Stigin nousu listalle (nr.83) oli myös ennakoitavissa.  Ryyppy-Hevoshullu remix kärsi varmasti edelleen siitä, että osa striimeistä meni perusversiolle, mutta kyllähän tämä on nimen omaan se hittiversio.  Noiden lisäksi vielä Swedish House Mafia sai Greyhound -biisin listan sijalle 96.

Suuria nousujakaan ei listan sisällä tapahtunut.  TOP30 sai ainoastaan yhden tulokkaan kun Carly Rae Jepsen pitää Idols-menestyksiä tapetilla nousemalla sijalle 30.

Albumeissa Elokuu oli oletetusti viikon kovin uutuus ja se ylsi sijalle 15.  Nicki Minaj  (nr.68) ei yllättäen ollutkaan viikon toiseksi paras albumiuutuus, vaan ainakin mut yllätti Olly Murs nousemalla 8 pykälää korkeammalle.

Listan ykkösenä jatkaa Train.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti