tiistai 17. huhtikuuta 2012

Äänet idolien yllä.

Toinen viikko toi listalle jo useampia Voice of Finland -biisejä, mutta tuoreelta Idols kierrokselta TOP100-raja jäi kaikilta ainakin toistaiseksi ylittämättä. VoF-biiseistä Mikko Herranen nousi sijalle 24(69) ja Saara Aalto sijalle 32(87). Mikko Sipola ja Jesse Kaikuranta saivat molemmat biisinsä listalle. Yhteensä listalla on 10 VoF-biisiä. Albumilistalla on puolestaan kaksi VoF-albumia, jotka on kaiken kukkuraksi nimetty samannimisiksi (The Voice of Finland). Idoleista Diandra Flores näyttää olevan kuunnelluin, mutta ei vielä tarpeeksi yltääkseen edes listalle.

Muita uutuuksia listalla on 5 kpl ja niistä kolme kuuluu Elokuulle; Saatilla (40), Tänä yön (93) sekä Kotiin (99). Hääväki saapuu -albumi nousi jo sijalle 7, mutta ainakin minä odottelin useampiakin biisejä listalle.

4 viikkoa ehti kulua ilman Jennifer Lopezia listalla, mutta nyt sijalle 44 ilmaantui uusi Dance Again, joka on tehty yhdessä Pitbullin kanssa aivan kuin viimevuotinen On the Floor.  On the Floor vietti listalla 55 viikkoa ja niistä peräti 8 ykkösenä.  Mun tilastoissa se olikin viime vuoden toiseksi suurin spotifyhitti, Petri Nygårdin ollessa ykkönen.

Heli Kajo - Jos mä kuolen nuorena nousee ekalla listaviikollaan sijalle 88.  Toiset muistavat Helin parin vuoden takaa euroviisukarsinnoista (Annankadun kulmasta).  Sieltä hän päätyi Warnerin/Asko Kallosen talliin ja Iholla TV-sarja on nostanut tämän biisin kansan suosikiksi.  Pikkuisen ihmetyttää kuinka paljon naisartisteja tuohon yhteen firmaan mahtuu ennenkuin saadaan kunnon catfight aikaan.

Albumien puolella pari artisti-albumia nousee mukaan.  Labrinth-Electronic Earth nousee sijalle 54.  Earthquake putosi pari viikkoa sitten sinkkulistalta, mutta eiköhän hittejä lohkota lisää.  Tinie Tempahin lisäksi levyllä vierailee mm. Emeli Sande ja Busta Rhymes. Toinen albumiuutuus on vähintäänkin yhtä odotettu.  Red Hot Chili Peppers vapautti kataloginsa Spottariin ja viime vuonna julkaistu I'm with You nousi saman tien listalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti