maanantai 5. maaliskuuta 2012

Märkää

Vähän reilu vuosi sitten Petrin Selvä Päivä debytoi listalla sijalla 2.  Sen jälkeen biisi vietti 9 viikkoa kärjessä ja päätyi koko vuoden suurimmaksi Spotify-hitiksi.  Siihen nähden odotettu uusi Märkää pärjäsi heikohkosti, koska ekan viikon sijotus oli "vain" 26, mutta eipä tänä vuonna ole kuin eräs turkulaisteini pystynyt parempaan.  

Viikon neljä muuta uutuutta ovat kaikki Robinin albumiraitoja.  Robin ei ainakaan vielä saanut aivan kaikkia biisejään listalle.  Pariisin Kevät puolestaan onnistui pitämään kaikki raidat mukana ja Kaikki on satua nousi albumien ykköseksi ja Pariisin Kevät artistilistan kärkeen.

TOP 10:ssä kovin nousija on Jukka Pojan Älä tyri nyt, TOP 20:ssä puolestaan Pariisin Kevät ja Gotye.  Koko listan kovin nousija on Train-Drive By, joka nousi peräti 45 pykälää sijalle 30.

Albumien puolella GG Caravan debytoi hienosti sijalla 11 ja lätty omaa potentiaalia pitkään listakaareen.   The Sounds kävi keikalla.  Tulos oli neljän albumin nousu listalle ja niistä Playlist-kokoelma on listalla ensimmäistä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti