tiistai 13. maaliskuuta 2012

Euforiaa

Jukka Pojan Älä tyri nyt nousi ykköseksi. Myös Silkkii käväisi viime vuonna kärjessä, joten nyt albumin ilmestyessä voi hyvinkin kuvitella ensi viikolla näkyvän listalla Poikaa enemmänkin.  Viikon tehonousija on toista viikkoa peräkkäin Train-Drive By, sillä se nousi 19 pykälää sijalle 11.

Viikon kovin uutuus tulee naapurimaastamme sijalle 30. Muutamien vuosien takainen Ruotsin Idols-tuttavuus Loreen valittiin viime lauantaina Ruotsin euroviisuedustajaksi ja samantien Euphoria singahti meilläikn huimaan nousuun. Biisin nousun lisäksi myös maksi on albumipuolella kovin uutuus ja se yltää kyseisellä listalla sijalle24. Itse viisuissa Loreen saa kyllä kovan vastuksen ainakin Venäjän mummolaumasta.

Sijalle 48 nousee Far East Movement - Live My Life.  Like a G6 oli reilu vuosi sitten Top5 hitti ja tällä kertaa on apuna vielä Justin Bieber.   LMFAO ja Nicki Minaj saivat uutukaisensa odotetusti listalle, jonne nousi myös pari raitaa GG Caravanin albumilta.   Re-entryjen puolelta listakynnyksen ylittivät Jukka Poika - Mielihyvää sekä One Direction-What Makes You Beautiful.  One Directionin biisistä oli aiemmin listalla sinkkuversio, mutta nyt albumiversio.

Albumeissa Pariisin Kevät jatkaa ykkösenä.   Springsteenin Wrecking Ball albumia odottelin vähän korkeammallekin kuin sijalle 26, samoin kuin Saran sija 64 oli vaisuhko.  Sitä vastoin Ruotsin viisufinaalin ulkopuolelle jäänyt Sean Banan sai albuminsa peräti sijalle 58.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti