torstai 22. maaliskuuta 2012

Jukka Poika ei tyrinyt

Viikon nimi on tietenkin Jukka Poika.  Älä tyri nyt on edelleen biisien ykkönen,  Yhdestä Puusta singahti albumien ykköseksi ja sen kaikki 12 biisiä nousi samalla biisien TOP 100:an.  Albumiraitojen lisäksi listalla on pari Jukka Pojan vanhaa sinkkuraitaa sekä pari uuden albumin sinkkulohkaisua eli yhteismäärä on 16.  Viime vuotinen Michael Bublen ennätys oli 15 biisiä. Hatun nosto Jukalle.
Jukka Poika nousi kärkeen myös sekä virallisella sinkku-, että myös albumilistalla.  Olisiko yksi syy siihen se, että Apulannan levyä ei päässyt testaamaan Spotifyssa ennen tätä viikkoa ja JP:tä puolestaan markkinoitiin spottarissa melkoisen näyttävästi.  Radiolistan kakkossija on pienen pieni kauneusvirhe lähes täydellisessä dominoinnissa.

Biisilistalle ei Jukka Pojan lisäksi noussut kuin kaksi uutuutta.  Sijalla 78 on Sean Banan - Sean den förste Banan.  Toiset muistavat mieheltä Skaka Rumpan ja kaikki Ruotsin euroviisuja seuranneet muistavat tämän tuoreen hitin vaikkei sillä aivan finaaliin päässytkään.

Katy Perry - Part of Me ylsi puolestaan sijalle 88.  Biisi on lohkaistu Teenage Dreamin uudelta painokselta ja siellähän niitä muitakin hittejä on jokunen mukana.

Listalta pudonneiden joukossa oli pari kestojyrää; Maailman toisella puolen oli saanut kasaan 50 viikkoa ja J-Lo:n On the Floor peräti 55. 

2 kommenttia:

  1. Jukka Pojalla oli 16 raitaa top 100:ssa, näistä kaksi edellisen albumin sinkkuja.

    VastaaPoista
  2. Olet aivan oikeassa, niitä oli 16. Kaikki 12 albumiraitaa, 2 vanhaa sinkkua ja 2 uuden albumin sinkkua, jotka olin hätäpäissäni jättänyt laskuista pois. Korjaan tekstin.

    VastaaPoista