tiistai 14. helmikuuta 2012

Uudet vaatteet

Uusi lista toi mukaan uutuuksia yhteensä 6 ja korkeimmalle (nr.50) niistä ylsi Stam1na-Valtiaan uudet vaatteet.  Stam1na ei ole pahemmin Spotifyssa juhlinut, mutta nyt näyttää myös metallisemman musiikin ystävät löytävän Spotifyn tarjoamat mahdollisuudet.  Toiseksi korkein uutuus ei ole yllätys. Loca People oli viime kesän suuria menestyksiä ja Sak Noel-Paso(The Nini Anthem) jatkaa siitä mihin Loca jäi.

Viikon kolmas uutuus on vähintään yhtä mielenkiintoinen kuin kaksi edellistä.  Coldplay-Paradise on odotettu lisä, sillä samalla myös koko Mylo Xyloto -albumi on kuunneltavissa.  Sijoille 93 & 95 yltää pari raitaa Lana Del Rayn albumilistan ykköseksi nousseelta Born to Die -levyltä.  Lanalla on nyt peräti 12 biisiä listalla eli enää 3 vähemmän kuin Michael Bublen viime vuoden viikkoennätys.  Se viimeinen uutukainen on Kelly Clarkson-Stronger (What Doesn't Kill You).  Kellyn edellinen hitti oli Mr. Know it All ja se pysyi listalla ainoastaan kaksi viikkoa.  Nyt on myös Kellyn albumi lähtenyt uuteen lentoon, joten Strongerilla on hyvät mahdollisuudet pärjätä edeltäjäänsä paremmin.

Listan suurin putoaja oli One Direction, joiden toinen biisi putosi listalta pois ja toinen romahti 35 pykälää sijalle 66.  Syy selvisi kun tarkastelin albumilistaa, sillä One Direction-Up All Night nousi siellä kovimpana uutuutena sijalle 14 eli kuuntelut olivat siirtyneet sinkuilta albumiin. Anttilan listalla 1D-albumi oli peräti kakkosena, joten uudesta teinisensaatiosta voidaan jo hyvin puhua.  Van Halenin comeback -levyn A Different Kind of Truth ekan viikon sijoitus oli puolestaan kunniakas 24 ja viikon kolmanneksi kovin albumiuutuus on Whitney Houston-Essential.  Saa nähdä onko ensi viikolla isompi Whitney-invaasio edessä kun jo yksi kuoleman jälkeinen päivä nosti Essential-kokoelman TOP 50:n tuntumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti