tiistai 7. helmikuuta 2012

Lanalle kymppi


Lana Del Rayn  Born to Die -albumi oli spottareille se viikon odotetuin tapaus.  Albumilta nousi kahdeksan biisiä TOP100:an eli nyt on mukana kaikkiaan 10 Lana-raitaa.  Noista biiseistä ainoastaan 1 on TOP30:ssa, joten megastara-sarjaan on vielä matkaa, mutta ensiaskeleet on joka tapauksessa otettu.  Fyysisellä puolella Lana jäänee viikon toisen ison uutuuden eli Leonard Cohenin varjoon, mutta Spotifyssa ainakin ekan viikon voitto on Lanan. Cohenin albumilta ei biisejä TOP100:aan asti yltänyt.

Sijalle 63 nousee uusi tuttavuus Redd.  I'm Day Dreaming -biisillä muut nimet ovat sitäkin tutumpia; Akon & Snoop Dogg.  Muita uutuuksia ovat Lil Wayne & Bruno Mars,  kovaa nouseva poikabändi One Direction, joiden edellinenkin on vielä sijalla 31,  Emma-gaalasta tutuksi tullut CG Caravan sekä Ruotsin Spotifyssa jo ykköseksi noussut Ansiktet.

Sijalle 93 nouseva Chris Medina - What Are Words voi nousta talven aikana vielä massiiviseksi kyynelten nostattajaksi.  Ruotsissa ja Norjassa jo viime vuoden puolella viikkotolkulla listaykkösenä viihtynyt Chris on monille sympaattinen muisto vuoden takaiselta American Idol -kaudelta.   Koskettava biisi kertoo hänen auto-onnettomuudessa vakavasti loukkaantuneesta morsiamestaan ja tällä viikolla se nousi myös Suomen radiolistan TOP100:an.

Flo Rida ohitti listan kärjessä Robinin. Veikkaan, että syy ei ole Robinin suosion hiipuminen vaan se, että Robinin kuuntelijoista on isompi osa ilmaispuolelta ja heillä on biisikohtainen kuuntelukiintiö ja täyttynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti