sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Viisuista vielä

Eilen lauantaina oli UMK:N finaalipäivä.  "Jännitysnäytelmän" odottelu nosti kahden biisin striimit TOP200 listalle;
Sandhja - Sing it Away nousi takaisin listalle sijalle 131
Eini - Draamaa toi esittäjänsä listadebyyttiin sijalle 200
Noiden kahden lisäksi ainoastaan Cristal Snow on käväissyt listalla, mutta jo semifinaaleissa pudonnut Pää-Äijät on toistaiseksi parhaiten pärjännyt UMK-biisi tänä vuonna piikatessaan sijalla 52.   Toki sunnuntain striimit voivat vielä jonkun biisin tuoda mukaan, mutta sen jälkeen ne kyllä unohtuvat.  Sandhja tulee seuraavina päivinä joka tapauksessa olemaan se listan kovin nousija.

Viikon isoista albumijulkaisuista Atomirotta sai perjantain listalle 6 biisiä,  huomattavasti isomman hitin omaava Vilma Alina ainoastaan 2.  Tämä on jälleen hyvä esimerkki siitä miten toisissa genreissä kiinnostaa albumi, toisissa pelkkä hitti.

Viikon isoimmat uutuusbiisit ovat puolestaan niin isoja kuin kuviteltiinkin, vai ovatko?
Antti Tuisku nousi kakkoseksi, mutta Kasmirin Amen on toistaiseksi hyytynyt sijalle 7.  Vai onko liian julmaa verrata menestystä Vadelmaveneen tai Vauvoja -biisin ykkössijoihin.  TOP10:ssä Antin, Kasmirin ja Lucaksen biisit sopivat paremmin sunnuntain tunnelmaan kuin lauantain bileisiin, joten en ihmettelisi vaikka Sanni joutuisi jo nyt luovuttamaan listan kärkisijansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti