torstai 11. helmikuuta 2016

Sanni


Sanni - Että mitähän vittua tulee varmasti olemaan puhutuin biisi kuluvan talven aikana.  Kun saadaan puolet kansasta ärsyyntymään, niin toinen puoli rakastaa sitäkin enemmän ja niinhän siinä kävi.  Moni radio miettii voiko tuota soittaa, mutta ainakin sitä voi kuunnella.  Spotifyn ensimmäiseen listapäivään ehti vain muutama tunti ja sijoitus oli 56. Keskiviikon listasijoitus olikin sitten odotettu ykkönen, mutta striimausmäärät ylittivät ainakin mun odotukset. Ennätykselliset 294 429 Suomessa, muutama sata siihen päälle muualta sai totalmääräksi 294 950 ja ne riittivät Suomen ykkössijan lisäksi myös koko maailman TOP200:ssa sijalle 159.   Viime elokuussa Cheekin Sä huudat oli kyseisellä listalla sijalla 183, mutta Sanni teki siis tässäkin uuden Suomen ennätyksen.
Spotifyn "edesmenneellä" albumilistalla sekä Cheek, että Haloo Helsinki! ylsivät kevyesti TOP100:aan, mutta Sanni olisi tarvinnut biisilistalla siihen vielä 40% isommat striimimäärät.  Ei taida vähään aikaan suomenkieliseltä biisiltä onnistua.


Uusi hitti veti vanavedessään katalogia ja Suomen TOP200 sisälsi 20 Sannin biisiä. Tammikuinen David Bowie lukema (25½) jäi sentään rikkomatta.  Joka tapauksessa ne saivat yhteensä 13.4% koko TOP200 striimeistä ja se on uskomattoman komea suoritus uuden sinkun avulla.  Viime lokakuussa Cheekillä oli parhaimmillaan 32.8% totalista, mutta silloin oli kyseessä uusi albumijulkaisu. Siinäpä Sannille seuraava tavoite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti