sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kovia kotimaisia

JVG-Voitolla yöhön olisi yllättänyt mikäli albumilistan ykköspaikkaa ei olisi kaksikolle heti lohjennut.   Kaksi edellistä albumia olivat myös ykkösiä ja ne ovat viettäneet listalla yhteensä jo yli 4 vuotta.  Voitolla yöhön levyn kaikki 15 biisiä ovat mukana myös biisilistalla, mutta toinen listapäivä toi niitä jo pikkuisen alaspäin.  Hatunnoston arvoinen suoritus joka tapauksessa.   Albumilla on mukana muutama genreen kuulumaton yllätysvieras;  Anna Abreu, Pete Parkkonen, Sanni ja Jippu.  Sattumaa tai ei, mutta jokainen niistä on myös Warnerin artisti eli saman levy-yhtiön jonne JVG kolmannen levyn myötä siirtyi.

Kolme muuta isoa kotimaista aloittavat vähän ristiriitaisesti.  Olavi Uusivirta-Ikuiset lapset oli perjantain listalla komeasti sijalla 6, mutta seuraavana päivänä enäää nr. 18.  Samuli Putro-Taitekohdassa aloitti sijalta 7 ja seuraavana päivänä putosi pari pykälää.   Redrama-Reflection puolestaan aloitti heikommin sijan ollessa vain 22, mutta toisena päivänä se nousi sijalle 6.

JVG:n tuodessa ison läjän biisejä listalle, niin muutama kestohitti joutui väistymään.  Niistä kaksi suurinta olivat Macklemore&Ryan Lewis-Thrift Shop, jolla oli takana 396 listapäivää sekä The Script-Hall of Fame, joka ehti olla mukana listalla peräti 435 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti