sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Boom boom boom

On se Robin-buumi vahvaa tällä hetkellä.  Pelkkiä remixejä sisältävä Boombox yltää saman tien TOP10:een ollen sijalla 8 samalla kun alkuperäinen Boom Kah on vielä sijalla 3.    Yllättävää, mutta totta on se fakta, että Robin ei vielä ole saanut yhtään albumiaan Spotifyn ykköseksi vaikka lähellä on oltu. Aiemmat albumit ovat piikanneet seuraavasti; Chillaa nr.3, Koodi nr. 2, Boom Kah nr. 2. Biiseissä Frontside Ollie oli tietty aikoinaan ykköshitti.

Viikko toi mukaan muutaman muunkin albumiuutuuden.  Nopsajalka-Sun on sijalla 27.    Elokuusta tuttu Nopsajalka ei vielä räjäyttänyt tajuntoja Nautiintoo -biisillä, mutta Lupaan olla näyttää nousevan mukavasti sekä Spotifyssa, että radiolistoilla.

Ehkäpä yllättävänkin alhaalta aloittaa Skrillex-Recess, joka on sijalla 34.  Poiketen muista viikon albumilistan uutuuksista Skrillexin Spotify-markkinointi on ollut melko vaatimatonta.  Mutta vanhat hitit alkavat olla puhkisoitettujen listalla, joten uusille on kyllä käyttöä.

Foster the People-Supermodel ehti sekin mukaan ja on sijalla 88.  Yhtyeen edellinen albumi Torches viihtyi listalla peräti 61 viikkoa ja siltä lohkaistua Pumped up Kicks hittiä on kuunneltu palvelusta jo 66 miljoonaa kertaa.

Biisien puolella on kaksi nousijaa yli muiden;  New York DJ-kaksikon The Chainsmokers-#Selfie rynnii jo TOP10:een ilman sen kummoisempaa radiomenestystä.   Uutuutena mukaan saapuu Calvin Harris-Summer ja sijoitus on 57.  Calvinin 18 Months albumi oli koko viime vuoden suurin menetys Spotifyssa, joten on helppoa veikata Summerin nousevan ja viihtyvän kärkikahinoissa pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti