sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Happoradio

Happoradio - Elefantti on odotetusti viikoin isoin albumiuutuus.  Se nousee ensimmäisenä päivänään albumilistalla sijalle 5 ja vetää mukanaan pari biisiä biisilistalle; ensimmäinen sinkkulohkaisu Sinä & hän sijalle 75 sekä avausraita Pimeäntaite sijalle 99.   Happoradion edellinen albumi oli kokoelma Jälkiä 2001-2011 ja myös se nousee takaisin listalle.  Aikoinaan se ylsi ainoastaan sijalle 22, mutta vietti kunnioitettavat 48 viikkoa listalla.  

Muita uutuksia, joita on viikon aikana saatu albumilistalle:
Pätevien muusikoiden poppia Satin Circus - Expectations (parhaimmillaan 29) 
Suomalaisklassikoita ranskaksi tarjoava Irina Bjöklund - La vie est une fête (36)
Maaliskuussa Suomeen vierailulle saapuvaa popmetallia Dead By April - Let the World Know (52)
Voice of Finland voittaja Antti Railio - Vieras maa (54)
Edelleen Loser-hitistään muistettu Beck - Morning Phase (73)

Biisien puolella on ollut poikkeuksellisen hiljaista. 13.2.-18.2. aikana ei noussut yhtään uutuutta listalle, mutta se jälkeen olemme saaneet sentään 3.
John Legend - All of Me on noussut USA:ssa "häähitiksi" ja Grammygaalan liveveto on nostanut biisiä sen verran meilläkin, että se oli yhden viikon sijalla 99. 
Frozen-leffasta peräisin oleva Idina Menzel-Let it Go kilpailee mm. Pharrell Williamsin kanssa parhaan leffabiisin Oscarista.  Idina on monille tuttu myös Glee -sarjasta.
Se isoin uusi hitti on Kaija Koo-Kuka sen opettaa, joka perjantain striimeillä nousi sijalle 36.  Viime vuosien isoin Kaija Koo hitti on ollut Vapaa, joka joulukuussa 2010 piikkasi sijalla 15.  Edes Vain Elämää biisit eivät nousseet tuota korkemmalle, mutta ainakin alku on nyt lupaava.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti