perjantai 14. helmikuuta 2014

Iloa saareen

Spotifyn sinkkulista on muuttunuut sen jälkeen kun se muutettiin päivittäin päivittyväksi.  Tuntuu, ettei tapahtumia yksinkertaisti riitä päivittäiseen listaan. Eilinen oli kolmas päivä viiden päivän aikana kun listalle ei noussut yhtään uutuutta.  Shakira nousi sentään yhden pykälän TOP10:ssä, vau! 

Suomen kiinnostavimmaksi listaksi on noussut salakavalasti Spotifyn Albumilista.  Sinne nousee päivittäin 4-5 uutuutta tai re-entryä ja ajankohtaiset tapahtuvat tulevat siellä esiin kaikkein nopeiten.  Eiliselle listalle nousi "uutuutena" 20 vuotta sitten julkaistu Portishead-Dummy.  Syynä tietenkin tuore julkistus yhtyeen tulosta ensi kesänä Ilosaareen.  Levy tuskin on listalla nyt päivää tai kahta kauempaa, mutta oiva osoitus siitä, että uutinen on huomattu.

Huhujen mukaan striimit tulevat jo tällä viikolla, ensi viikolla viimeistään mukaan myös viralliselle albumilistalle.  "Virallista suosiotakin" aletaan mitata sieltä missä musiikkia tänä päivänä kulutetaan. Vanhoilliset iskelmä- ja rockympyrät kärsivät, mutta totuus murroksesta on syytä havaita viimeistään nyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti