tiistai 3. tammikuuta 2012

Vuosi vaihtui

Vuosi vaihtui ja vuosi Lord Estin "Vuosi vaihtuu" nousi sijalta 32 listan kärkeen.  Siitä huolimatta todella isoja muutoksia tapahtui listalla tavallaan vain yksi; joulubuumi loppui.  Sen seurauksena listalle tuli tilaa ja sinne nousi 11 uutuutta ja lisäksi 27 biisiä palasi takaisin listalle.  Joulubiiisejä listalle jäi edelleen 9 kpl, mutta eiköhän niistäkin päästä viikossa eroon.

Flo Rida - Wild Ones  on viikon korkein uutuus sijalla 53.  Herran Good Feeling nousi samalla takaisin TOP 10:een.  Yhtä pykälää alempana debytoi ruotsalaisten uusi suosikki Mange Makers - Mange Bjuder. Kotimaassaan biisi on jo mm. Spotifyn ykkösenä.  Lady Gaga - Marry the Night sai ekän viikon sijaksi 62,  muutaman pykälän korkeammalle kuin Young, Wild & Free, jolla on melkoinen nimimiehitys; Snoop Dogg, Wiz Khalifa ja Bruno Mars.  Suomen "oma vävypoika" Adam Lambert - Better Than I Know Myself  ylsi sekin sijalle 72.   
Sijalla 79 on mielenkiintoinen tuttavuus.  Labrinth on Simon "Idols-X-Factor" Cowellin ensimmäinen kyky-ohjelmien ulkopuolelta löytynyt signaus kuuteen vuoteen.  Earthquake nousi Englannissa peräti kakkoseksi.   Viikon muita uutuuksia ovat Avicii (remix), Amanda Fondell, Skrillex, Lord Est sekä Sasha Lopez.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti